Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés

- MFt
 

-

- db

- db
építés módja
állapot


fűtés típusaIngatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Családi ház Szolnok

Panzióként is üzemeltethető 10 szobás, összesen 613 m2-es két családi ház egy telken eladó!

Az ingatlan adataihirdetés azonosítója: 110347
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Családi ház
irányár: 215 000 000 Ft
megye: Jász-Nagykun-Szolnok még több Jász-Nagykun-Szolnok megyei hirdetés
település: Szolnok még több Szolnok
telek terület: 1473 m²
hasznos alapterület: 613 m²
áramellátás: Bevezetve (230 - 400 Volt)
vízellátás: Van, saját vízórával
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Dupla komfort
fűtés típusa: Cirkó
állapot: Kiváló
külső állapot: Újszerű
szobák száma: 15
parkolási lehetőség: Garázsban
klíma: Saját split klíma
bővebb leírás: ****Igazán ritka lehetőség! Két nagy családi ház egy telken! Alkalmas lehet két generációnak, vagy panziónak. De kiváló lehet egy külön vállalkozásra is ****

 

Szolnokon, a Cseresznye utcában eladó egy rendkívüli adottságú 1473 nm-es parkosított telken, két egymástól függetlenül is használható családi ház eladó! Összesen 613 m2-es lakórtér, 351 000,- Ft/m2-es áron!

 

A minőségi alapanyagokból épített ház műszaki jellemzői:

 

A  főfalak 38 cm-es Porotherm téglából készültek

A házon egy dupla (150 mm és 130 mm) és egy szimpla (130 mm) kürtős kémény épült. Mind a három rozsdamentes acél béléssel van ellátva. Funkcióik: gázkazán, központi porszívó, lakás szellőztetés.

A szobák beépített bútorait ugyanaz az asztalos szakember készítette, tölgyfa fronttal.

Összes hidegburkolat, csempe és szaniterek magas minőségű, olasz gyártmányúak.   

A csap, bidé és zuhanytelepek különösen jó minőségű Rapetti gyártmányúak. A konyha munkalapja gránitból készült. Ugyancsak gránitból van minden belső ablakkönyöklő is. Wiessman Litola gázkazán (32 KW), hozzá illesztve egy 160 literes Verticel rozsdamentes, szigetelt használati melegvíz tárolóval

A használati melegvíz hálózat dupla csöves kiépítésű, keringtető szivattyúval, időkapcsolóval, így a lakás legtávolabbi pontján is azonnal meleg vizet kapunk a csap megnyitásakor. A kazánnal az északi falra kihelyezett külső hőmérő tart kapcsolatot.

Mind a fűtés, mind a használati melegvíz napi/heti programozására is lehetőség van.

Az alagsorban van elhelyezve a „Husky” gyártmányú központi porszívó, légkivezetése kéménybe kötve. Az épület mind a három szintjén van 2-2 db csatlakozási pont, ahonnan a szívócsővel a ház minden pontja elérhető. A ház elektromos hálózatának kialakítása 3 fázisú, Túlfeszültség védelem is kialakításra került a főmérő szekrényben, fázisonként

Az előszobában van felszerelve egy hatcsatornás telefonközpont- A ház riasztó rendszere rádiós kommunikációval a Multi Alarm-hoz van bekötve. Mozgásérzékelők, ajtónyitás érzékelők, füstérzékelők minden szinten, a földszinten és az emelet déli helységében üvegtörés érzékelők

A házban egy számkombinációs zárral szerelt, időkésleltetéses, 160 literes, 360 kg súlyú betonozott falú Bovas széf is helyet kapott.

A két ingatlan bemutatása: 

Az első ház alagsora 129 m2, különböző funkciójú helységekkel, teljes értékű, 2,8m-es belmagassággal. A fölötte lévő lakószint 3 szobából, konyhából, étkezőből, fürdőszobából és két független WC-ből áll. Ez a szint 126 m2-es, 15 m2-es fedett és 35 m2-es szabad déli terasszal. A tetőtér 128 m2-es, 14 m2 fedett terasszal. Itt kapott helyet a nappali, a dolgozó szoba és egy nagyméretű szoba + fürdőszoba, második konyha. Ezen a szinten beépített szekrények lettek kialakítva. Mind az alsó mind pedig a felső szint könnyen alakítható, ha szükség lenne több szobára, vagy esetleg még nagyobb nappalira.

A második ház kívülről tökéletesen készen van. A belső festést és szerelvényezést az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően teheti meg. Ennek az épületnek a földszintje 84 m2-es, ahol egy 63 m2-es garázs, konyha, étkező és WC lett kialakítva. A 82 m2-es tetőtérben pedig 3 szoba, nappali és fürdőszoba van, ami így tökéletesen függetlenül használhatóvá teszi a második épületet az elsőtől.

A közelmúltban, Budapest és Szolnok között megépült 2 X 2 sávos autóútnak köszönhetően a Liszt Ferenc repülőtér autóval 45 perc alatt, Budapest 1 óra alatt elérhető. Az ingatlantól 1,5-2 km-re Auchan, OBI, Praktiker, Tesco, Aldi, Müller és még jó néhány más áruház és azok sokirányú szolgáltatásai segítik elő a gyors és kényelmes bevásárlást, vagy a kellemes időtöltést.

 

Az alaprajzok és a képek jó betekintést adnak ugyan az ingatlanról, de a ház külső megjelenésén túl, sokkal több van ebben a két épületben, mint ami itt leírható, megmutatható. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését tekintse meg személyesen, előre egyeztetett időpontban. 

I R Á N Y Á R A: 215 Mft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

www.gesztenyeingatlan.hu
helységek:

A hirdető adatai

kapcsolat: Kun Tünde  
telefonszám: +36 70 433-3506  
e-mail cím: moc.liamg@777naltagnieynetzseg  
     
ingatlan iroda: Gesztenye Ingatlan Az iroda további hirdetései
iroda címe: 5000 Szolnok, Kossuth Tér  
telefonszám: +36 70 433-3506  
fax:  
e-mail cím: moc.liamg@777naltagnieynetzseg  
weboldal: www.gesztenyeingatlan.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!