Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés

- MFt
 

-

- db

- db
építés módja
állapot


fűtés típusaIngatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Téglalakás Budapest, IX. kerület

Perfect investment in a prestigious area of the city center for living or for long term or short term rental (AirBnb) as well wi

Az ingatlan adataihirdetés azonosítója: 114030
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Téglalakás
irányár: 49 900 000 Ft
megye: Budapest még több Budapest megyei hirdetés
település: Budapest, IX. kerület még több Budapest, IX. kerület
hasznos alapterület: 58 m²
áramellátás: Bevezetve (230 Volt)
vízellátás: Van, saját vízórával
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Összkomfort
kilátás: Utcára
fűtés típusa: Házközponti fűtés
építés éve: 1943
emelet: 5
állapot: Kiváló
külső állapot: Kiváló
közös költség: 40000 Ft/hó
szobák száma: 1
félszobák száma: 2
parkolási lehetőség: Utcán fizetős
klíma: Saját split klíma
bővebb leírás: Very good floormap – comfortable use! Completly renewed. Living room and 2 bedrooms. For more details call me please! 

Nappali + 2 hálószobás, kifogástalan állapotú, emeleti, utcai nézetű, világos és csendes, franciaerkélyes öröklakás, liftes, felújított Bauhaus épületben, és kizárólag a TOP3 Ingatlan kínálatában!


Belső-Ferencvárosban, IX. kerület polgári városrészében, Budapest gyakorlati értelemben vett belvárosában, a Corvin-negyed, a Kálvin tér, a Duna, valamint a kis-, és nagykörútak gyűrűjében, per-, teher-, és igénymentes tulajdonjoggal rendelkező, tulajdoni lapon 58 nm-es ingatlan, kiváló lakóközösségű társasházban, közvetlenül a méltán kedvelt Markusovszky tér mellet! 

 


Finanszírozás
Az ingatlan elsősorban készpénzzel, de bizonyos feltételek mellett banki hitellel is megvásárolható.

Hitellel kapcsolatos kérdésekben készséggel állunk rendelkezésére, ingyenes tanácsadás és ügyintézés formájában!

Műszaki
- teljesen – műszakilag és esztétikailag is – felújított állapot
- közös költség 40.000 Ft (víz, fűtés, szemétdíj, felújítási alap)
- rugalmas birtokbavétel 

Környék
A kultikus Ráday utca és Budapest leghosszabb sugárútja az Üllői út belvárosi szakasza között található a felújítás előtt álló Markusovszky tér, és tőszomszédságában ez a csendes Köztelek utcai otthon.

Belső-Ferencvárosban a bevezetett forgalomcsillapításnak köszönhetően nagyobb teret kaptak a gyalogosok és a vendéglátóhelyek a kerület ezen kedvelt városrészében, így élhetőbbé és népszerűbbé téve azt. A Bakáts tér tavalyi felújítását követően, már csak a Bakáts utca sétálóutcává építése - egészen a a Duna partig – várat magára. A Kálvin tértől a Bakáts térig terjedő terület nyári fesztiválok, zenei események helyszíneként ad otthont a kerület kulturális életének. A környék impozáns századfordulós lakóházai - sikeres pályázatok útján – sorra újulnak meg, csodás esztétikai élményt nyújtva mind lakóiknak mind az idelátogatóknak. A vendéglátóhelyek mellett rengeteg egyéb szolgáltató-létesítmény, közértek, éjjel-nappalik, fodrászatok, szaküzletek megtalálhatók a környéken. Iskola, óvoda és bölcsőde is található a közelben. Kormányhivatalok, és az önkormányzat épülete is gyalogtávon belül elérhető!


Ferencváros kedvelt találkozópontja 9000 négyzetméteren változik meg. A Széllkapu parkot is jegyző TSPC tervezőinek bevonásával és a jelen pillanatokban is zajló közösségi tervezéssel fog megújulni – melynek az új Tulajdonos is részese lehet ez által!

A Széchenyi István kezdeményezésére létrehozott Köztelek az iparosítás, a magyar lótenyésztés és mezőgazdálkodás reformjainak bemutatását szolgálta, majd 1850-ben nyitotta meg itt kapuit a Ferencvárosi Dohánygyár, melynek emlékét irodalmi halhatatlanunk, Molnár Ferenc Pál utcai fiúk c. regénye is őrzi, hiszen a legendás csapat gyakran ezen a telken keresztül tartott hazafelé az iskolából. Területe éveken keresztül a városrész kulturális epicentrumaként – itt volt a háború előtt az egyetemi menza is - működött, majd a Kinizsi, Köztelek, Biblia utcák és az Üllői út közötti megüresedett telket Markusovszky Lajos orvosprofesszorról, az Országos Közegészségügyi Egyesület egyik alapítójáról nevezték el, és 1983-ban, a metró építése után parkosították és a Kinizsi utca felőli sarkon 1997-ben jól felszerelt játszóteret építettek hozzá. A revitalizáció során megtartották a régi, magról nőtt nagylombú fákat, mint például a Köztelek utca felőli sarkon álló két összenőtt “szerelmes” fát, az egymáshoz szinte már illetlenül közel álló nyárfát és ecetfát, melyek nagy pillanatok szemtanúi lehettek egykor és lehetnek ma is…

Közlekedés
Tömegközlekedési eszközök felsorolhatatlan sokaságával juthatunk el Budapest bármely pontjára, a Főváros szívének ezen csücskétől, akár a 24 órás 4-6-os vonalát tekintve, vagy akár több metróvonal közeli megállóit tekintve!

Ajánljuk
Kiváló területi adottságokkal rendelkezik. Értékálló, megtérülő befektetés. Könnyen bérbe adható, ezért kimondottan ajánlom Befektetőknek, de itt a belváros szívében lakhatási céllal vásárlóknak is, ha a belvárosi színvonalas ellátottság kényelmét élveznék hétköznapi rendszerességgel, egy kivételes lakásban és kivételes lokációban!

További információért keressen bátran - akár hétvégén is -, elsősorban és leginkább telefonon kérem. Amennyiben nem tudom fogadni hívását, amint módomban áll visszahívom!
helységek:

A hirdető adatai

kapcsolat: Nagy Károly  
telefonszám: +36 70 362-7206  
e-mail cím: uh.morahpot@ylorak.ygan  
     
ingatlan iroda: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja Az iroda további hirdetései
iroda címe: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 212-214  
telefonszám: +36 17 970-333  
fax:  
e-mail cím: uh.morahpot@OFNI  
weboldal: www.topharom.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!