Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés





- MFt
 

-

- db

- db
építés módja




















állapot


















fűtés típusa































Ingatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Téglalakás Budapest, VII. kerület

Belvárosi , erkélyes , luxus lakás

Az ingatlan adatai



hirdetés azonosítója: 115945
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Téglalakás
irányár: 132 000 000 Ft
megye: Budapest még több Budapest megyei hirdetés
település: Budapest, VII. kerület még több Budapest, VII. kerület
hasznos alapterület: 95 m²
áramellátás: Bevezetve (230 Volt)
vízellátás: Van
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Luxus
kilátás: Utcára
fűtés típusa: Kondenzációs kazán
építés éve: 1915
emelet: 2
állapot: Luxus
külső állapot:
szobák száma: 4
parkolási lehetőség: Utcán fizetős
klíma: Saját split klíma
bővebb leírás: II. kerületben, a Rumbach Sebestyén és Dob utca sarkán eladó egy magas minőségben felújított, gépesített, légkondicionált, amerikai konyhás nappali, három külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, gardróbos 95nm-es rendkívül világos, második emeleti erkélyes lakás, liftes házban.

A lakás teljes körű felújításon esett át, kifogástalan állapotban van, igényesen berendezett és kivitelezett. Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kiépítésre, minőségi burkolatok, új fűtésrendszer (gazdaságos kondenzációs kazán) került beszerelésre.

Modern és letisztult új konyhabútor került beépítésre étkezővel, minőségi konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámú sütő. Továbbá 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és vendég WC került kialakításra, így a lakás a privát és meghitt pihenést biztosítja.

A lakás elrendezése
Az előszobából nyílik egy tágas hálószoba franciaággyal – ami az udvarra néz, a vendég WC és egy kádas fürdőszoba, amelyben szintén található egy WC. Az előszobából a lakásba haladva az amerikai konyhás nappaliba lépünk. A nappaliból mindkét irányba nyílik egy-egy hálószoba. Az egyik hálószoba egy óriási gardróbbal rendelkezik, továbbá innen léphetünk ki az erkélyre. A másik hálószobából nyílik egy privát fürdőszoba, ahol a minőségi kád és a hangulatvilágítás biztosítja a pihenést.
A nappali és az abból nyíló két hálószoba az utcára néz.
A szobák belmagassága 3,6 méter.

 

A ház
A lakás csendes és kifejezetten nyugodt lakóközösséggel bíró liftes ház 2. emeletén található. A ház belső és külső homlokzata is jó állapotban van.
A közös költség 14 000 Ft, ami tartalmazza a vízfogyasztást. A villany és a fűtés egyedi mérés alapján kerül kiszámlázásra.

 

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk készséggel és ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

A lakás teljes körű felújításon esett át, kifogástalan állapotban van, IGÉNYESEN berendezett és kivitelezett. Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kiépítésre, minőségi burkolatok, új fűtésrendszer – kedvező fogyasztású hőszivattyú – került beszerelésre.
Modern és letisztult új konyhabútort , magas minőségű konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámű sütő került beépítésre.

 

Környék

A lakás a Zsinagóga épületétől 1 perc sétára található, a Deák tér 3 percre van, ahol az összes földalatti közlekedés, villamos és számos busz elérhető. A Váci utca 5 perc sétára található, a népszerű bulinegyed, a Gozsdu udvar pedig pár lépés távolságra van a lakástól. Közvetlen közelben található a nyüzsgő belváros és számos éjszakai szórakozási lehetőség.

 

Közlekedés

Minden amire csak szükségünk lehet az séta távolságra található , legyen az bolt , gyógyszertár , stb.

Az M3-as , M2-es metró a trolik a46-49es , 4es-6-os villamos is pár perc gyaloglásra található szóval  közlekedés szempontjából is kiváló!

 

Ajánjuk

Mindenkinek ajánlom, aki egy belvárosi luxus lakásra vágyik ami valóban élhető akár családdal is a 3 különnyíló hálószobája miatt.De befektetésre is kitűnő választás mivel azonnal kiadható és a leendő tulajdonosnak már a berendezéssel sem kell törődnie.

 

Bármilyen kérdése van kérem keressen bizalommal!

 
helységek:

Fényképek

A hirdető adatai

kapcsolat: Gócza Bálint  
telefonszám: +36 30 622-2108  
e-mail cím: uh.morahpot@tnilab.azcog  
     
ingatlan iroda: TOP3 Ingatlan - Molnár utca Az iroda további hirdetései
iroda címe: 1056 Budapest, Molnár 53  
telefonszám: +36 16 133-303  
fax:  
e-mail cím: uh.morahpot@OFNI  
weboldal: www.topharom.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!