Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés





- MFt
 

-

- db

- db
építés módja




















állapot


















fűtés típusa































Ingatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Téglalakás Budapest, I. kerület

Polgári miliő, fiatalos környezetben

Az ingatlan adatai



hirdetés azonosítója: 119872
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Téglalakás
irányár: 87 000 000 Ft
megye: Budapest még több Budapest megyei hirdetés
település: Budapest, I. kerület még több Budapest, I. kerület
hasznos alapterület: 67 m²
áramellátás: Bevezetve (230 Volt)
vízellátás: Van, saját vízórával
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Összkomfort
kilátás: Utcára
fűtés típusa: Kondenzációs kazán
emelet: Félemelet
állapot:
külső állapot:
közös költség: 17500 Ft/hó
szobák száma: 2
parkolási lehetőség: Utcán fizetős
klíma: Nincs
bővebb leírás: Polgári miliő, fiatalos környezetben.

Az I. kerületben, a Várfok utcában, 5 szintes, liftes társasházban eladó egy félemeleti szinten található, 2 szoba + hallos, 67 m2-es téglaépítésű, igényesen felújított lakás.
A téglaépítésű, múltszázadfordulós, különleges hangulatú ház, gyönyörű belső kert látványával várja haza lakóit. A patinás épület folyamatosan karbantartott. Megbízható, kulturált lakóközössége barátságos és összetartó.

Az impozáns folyosóról duplaszárnyú, biztonsági zárral megerősített bejáratiajtón keresztül jutunk a felújított állapotú lakásba. Az előszoba kellően széles ahhoz, hogy a mindennapokban oly hasznos gardróbszekrény és cipős szekrény is elférjen. Szemben kis tároló-kamra helyiséget találunk, jobbra fordulva a hallba érkezünk, ahonnan nyílik az étkezős konyha, a fürdőszoba és a balra a nappali. A nappaliból jutunk el a tágas hálószobába, mely süllyesztett gardróbszekrényével további helyet biztosít ruhatárunknak.

 


Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható, melyben szakemberünk díjmentesen tud segíteni. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen és készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Műszaki
A lakást öt évvel ezelőtt újították fel, azóta úgy hozta az élet, hogy nem nagyon volt lakója, így mind a fürdőszoba, mind a konyha újszerű állapotnak örvend. Új konyhabútor, gránit konyhapult, burkolatok, új konyhai gépek. Minőségi burkolatok a fürdőszobában is. Dupla mosdó, zuhanykabin, bidével kombinált wc. Új, ám hangulatában a ház arculatával megegyező, redőnnyel ellátott, szigetelt ablakok. Eredeti, szépen felújított belső nyílászárók.
Közös költség: 17.500 forint, mely a szokásos díjakat tartalmazza.

Parkolás
A környéken az ottlakók számára az utcai parkolás ingyenes, illetve lehetőség van a szomszédos bevásárlóközpontban is parkolóhely bérlésére.

Környék és közlekedés
Presztizs lokáció. A környék infrastruktúrája kiváló. Számtalan buszjárat, villamos közlekedik a közeli utcákban, illetve a metró is két perc séta távolságra található. Innen bárhová el lehet jutni rövid időn belül. A közelben található a Mammut bevásárlóközpont, a Városmajori, illetve a Fény utcai piac, további élelmiszerboltok, gyógyszertár, számos szolgáltatás, fodrász, kozmetika, magán egészségközpontok. A környék számos kulturális programot kínál minden korosztálynak (Millenáris, Nemzeti Táncszínház, Városmajori Szabadtéri Színpad, Budai vár, illetve különböző galériák). A Budai várnegyed romantikus utcáival csábít kellemes sétára. Futók, sportolók a közeli Vérmezőn tágíthatják tüdejüket, de a Marczibányi téri művelődés és sportközpont is néhány perc alatt elérhető. Számos minőségi étterem és bár várja a kedves vendégeket.

Ajánljuk
Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a nagyvárosi hangulat, ugyanakkor mindezt egy igényesen felújított, polgári miliőben képzelik el. Kényelmes lakás lehet egyedülállóknak, pároknak, illetve az idősebb korosztály számára is. Mind kiadásra, mind saját lakásnak tökéletes választás.
helységek:

Fényképek

A hirdető adatai

kapcsolat: Gazda-Pusztai Sándor  
telefonszám: +36 20 596-0390  
e-mail cím: uh.morahpot@rodnas.iatzsupadzag  
     
ingatlan iroda: TOP3 Ingatlan - Molnár utca Az iroda további hirdetései
iroda címe: 1056 Budapest, Molnár 53  
telefonszám: +36 16 133-303  
fax:  
e-mail cím: uh.morahpot@OFNI  
weboldal: www.topharom.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!